На попуст
405 ден. 365 ден.
8.990 ден. 7.000 ден.
295 ден. 236 ден.
465 ден. 325 ден.
455 ден. 319 ден.
Избриши ги сите филтри...
Филтрирај по цена
Филтрирај по бренд
Достапност
Тип на производ
Пакување
Земја на потекло

Функционални чаеви

Функционални чаеви
Прикажи:
Сортирај по:
Чудото од д-р Рене Каисе сега и кај нас! Езијак (Essiac) чајот е четири компонентна билна формула..
950 ден. Без ДДВ: 905 ден.
Докажан природен производ кој се покажува како исклучително ефикасен за време на ослабнат имунитет и..
250 ден. Без ДДВ: 238 ден.
Немате доволно апетит? Никако да ставите некој килограм повеќе? Чајот за апетит е повекедецени..
250 ден. Без ДДВ: 238 ден.
Докажан природен производ кој се покажува како исклучително ефикасен при астма и бронхитис, ослабнат..
250 ден. Без ДДВ: 238 ден.
Отпадните производи кои се создаваат во крвотокот може да предизвикаат широк спектар на бубрежни заб..
250 ден. Без ДДВ: 238 ден.
Отпадните производи кои се создаваат во крвотокот може да предизвикаат широк спектар на бубрежни заб..
105 ден. Без ДДВ: 100 ден.
Докажан природен производ кој се покажува како исклучително ефикасен при виcoкo ниво на шекер во крв..
250 ден. Без ДДВ: 238 ден.
Повеќедецениски докажан природен производ кој се покажува како исклучително ефикасен при повеке типо..
250 ден. Без ДДВ: 238 ден.
Дали променливото и незгодно време влијае на Вас и Вашиот метаболизам? Искусете го нашиот чај з..
250 ден. Без ДДВ: 238 ден.
Дали променливото и незгодно време влијае на Вас и Вашиот метаболизам? Искусете го нашиот чај з..
105 ден. Без ДДВ: 100 ден.
Докажан природен производ кој се покажува како исклучително ефикасен при колитис и останати стомачни..
250 ден. Без ДДВ: 238 ден.
Докажан природен производ кој се покажува како исклучително ефикасен при хипертензија и проблеми на ..
250 ден. Без ДДВ: 238 ден.
Повеќедецениски докажан природен производ кој се покажува како исклучително ефикасен при стрес, нерв..
250 ден. Без ДДВ: 238 ден.
Повеќедецениски докажан природен производ кој се покажува како исклучително ефикасен при стрес, нерв..
105 ден. Без ДДВ: 100 ден.
Повеќедецениски природен производ кој е микс од билки и чаеви и може да се користи при нередовна про..
250 ден. Без ДДВ: 238 ден.
Докажан природен производ кој се покажува како исклучително ефикасен за промовирање на општата функц..
250 ден. Без ДДВ: 238 ден.
Стопете ги килограмите брзо и ефикасно. Во услови на брз животен распоред тешко можеме да се прид..
290 ден. Без ДДВ: 276 ден.
Стопете ги килограмите брзо и ефикасно. Во услови на брз животен распоред тешко можеме да се прид..
120 ден. Без ДДВ: 114 ден.
Докажан природен производ кој се покажува како исклучително ефикасен при срцеви проблеми и проблеми ..
250 ден. Без ДДВ: 238 ден.
Чајна мешавина против ноќно мокрење, подготвена од македонски билки.  Состав: Urticae folium..
200 ден. Без ДДВ: 191 ден.