На попуст
405 ден. 365 ден.
8.990 ден. 7.000 ден.
295 ден. 236 ден.
465 ден. 325 ден.
455 ден. 319 ден.
Избриши ги сите филтри...
Филтрирај по цена
Филтрирај по категорија
Достапност
Тип на производ
Конец
Монистра

Ракотворби

Ракотворби
Прикажи:
Сортирај по:
Рачно изработени обетки, со бордо конец и црна монистра. ..
250 ден. Без ДДВ: 212 ден.
Уникатен, рачно изработен декоративен предмет. ..
380 ден. Без ДДВ: 322 ден.
Уникатен држач за вино, рачно изработен од буково дрво. Понудата важи без декорација. ..
460 ден. Без ДДВ: 390 ден.
Рачно изработени обетки, со жолт конец и портокалова монистра. ..
160 ден. Без ДДВ: 136 ден.
Рачно изработени обетки, со зелен конец и зелени монистра. ..
160 ден. Без ДДВ: 136 ден.
Рачно изработени обетки, со портокалов конец и портокалова монистра. ..
160 ден. Без ДДВ: 136 ден.
Уникатна рачно боена керамичка саксија. Дијаметар: 100 мм Висина: 90 мм Бои: жолта, с..
199 ден. Без ДДВ: 169 ден.
Уникатна рачно боена керамичка саксија. Дијаметар: 100 мм Висина: 90 мм Бои: црвена, ..
199 ден. Без ДДВ: 169 ден.
Рачно изработени обетки, со зелен конец и зелени монистра. ..
200 ден. Без ДДВ: 170 ден.
Рачно изработени обетки, со сив конец и сини монистра.   ..
150 ден. Без ДДВ: 127 ден.
Уникатна сложувалка рачно изработена од дрво, составена од 14 делови во осум различни бои. ..
534 ден. Без ДДВ: 453 ден.
Уникатна сложувалка рачно изработена од дрво, составена од 4 делови во три различни бои.. ..
305 ден. Без ДДВ: 259 ден.
Уникатна сложувалка рачно изработена од дрво, составена од 4 делови во три различни бои.. ..
305 ден. Без ДДВ: 259 ден.
Уникатна сложувалка рачно изработена од дрво, составена од 3 делови во две различни бои.. ..
305 ден. Без ДДВ: 259 ден.
Уникатна сложувалка рачно изработена од дрво, составена од 8 делови во три различни бои. ..
305 ден. Без ДДВ: 259 ден.
Уникатна сложувалка рачно изработена од дрво, составена од седум делови во различни бои. ..
305 ден. Без ДДВ: 259 ден.
Уникатна сложувалка рачно изработена од дрво. Составена е од два делови во различни бои. ..
229 ден. Без ДДВ: 194 ден.
Уникатна сложувалка рачно изработена од дрво, составена од шест делови во различни бои. ..
380 ден. Без ДДВ: 322 ден.
Уникатна сложувалка рачно изработена од дрво, составена од 10 делови во три различни бои. ..
380 ден. Без ДДВ: 322 ден.