Избриши ги сите филтри...
Филтрирај по цена
Филтрирај по бренд
Достапност
Тип на производ
Пакување

Органска храна

Органска храна
Прикажи:
Сортирај по:
Ашваганда (Индиски жен-шен) е една од престижните и витално важните билки во Ајурведската медицина к..
590 ден. Без ДДВ: 500 ден.
За физичка и ментална кондиција. Бабин заб (Tribulus terrestris) е едногодишна билка со изразито ..
664 ден. Без ДДВ: 563 ден.
Гинко (Ginkgo biloba) е најстарото дрво во светот (може да живее дури до 1000 години). Потекнува од ..
560 ден. Без ДДВ: 475 ден.
Гиностема (Gynostemma pentaphyllum) е билка која потекнува од Кина, Виетнам, Кореа и Јапонија. Најпо..
590 ден. Без ДДВ: 500 ден.
Ползечка билка (Centella asiatica) која расте во мочуришните делови на Азија, пред се во Индија, Шри..
738 ден. Без ДДВ: 625 ден.
Природен, без глутен, без ГМО. Индиски тегавец (Plantago ovata) e билка која е позната во хербалн..
245 ден. Без ДДВ: 208 ден.
Кордицепс е род на печурки кој има околу 400 опишани видови. Сите тие се ендопаразитски (endopa..
1.064 ден. Без ДДВ: 1.013 ден.
Жбунесто растение кое се јавува во тропските џунгли на Централна и Јужна Америка а најмногу по текот..
738 ден. Без ДДВ: 625 ден.
Познато дрво (Moringa oleifera) од тропските делови на Јужна Aфрика и Јужна Азија кое се користи со ..
520 ден. Без ДДВ: 441 ден.
Mлада зелена пченица (Тriticum aestivum) обрана пред развивањето на зрната (плодовите на пченицата) ..
443 ден. Без ДДВ: 375 ден.
Родиолата e позната како златeн корен кој расте на карпести и планински места над 2000 метри надморс..
1.475 ден. Без ДДВ: 1.250 ден.
Сино-зелена алга во форма на спирала која е една од најстарите фотосинтетички форми на живот кои соз..
320 ден. Без ДДВ: 305 ден.
Сино-зелена алга во форма на спирала која е една од најстарите фотосинтетички форми на живот кои соз..
525 ден. Без ДДВ: 500 ден.
Трифала e мешавина од три плода и тоа Амалаки (Emblica officinalis), Харитаки (Terminalia chebula) и..
620 ден. Без ДДВ: 525 ден.
Шипката со години е познат извор на витамин C. Плодот на шипката се вбројува во супер храна бидејќи ..
738 ден. Без ДДВ: 625 ден.