Избриши ги сите филтри...
Филтрирај по цена
Филтрирај по бренд
Достапност
Матична плоча (Chipset)
Тип на производ
Процесор (CPU)
Меморија
Тврд диск (HDD)
Оптички уред
Графичка картичка
Гаранција

Десктоп

Десктоп
Прикажи:
Сортирај по:
Десктоп компјутер со големи перформанси совршен за Вашата канцеларија. Матична плоча: Gigabyte H6..
13.489 ден. Без ДДВ: 12.847 ден.
Десктоп комјутер со големи перформанси совршен за Вашата канцеларија. Матична плоча: Gigabyte H81..
17.590 ден. Без ДДВ: 16.752 ден.
Десктоп компјутер совршен за домашна употреба и PC игри. За повеќе информаии за производот кликне..
17.490 ден. Без ДДВ: 16.657 ден.
Десктоп компјутер со солидни перформанси совршен за домашна употреба и играње на најнови PC игри. ..
21.690 ден. Без ДДВ: 20.657 ден.
Десктоп компјутер со високи перформанси совршен за домашна употреба и играње на најнови PC игри. ..
37.490 ден. Без ДДВ: 35.705 ден.
Десктоп компјутер со совршени перформанси совршен за домашна употреба и играње на најнови PC игри. ..
46.990 ден. Без ДДВ: 44.752 ден.
Десктоп компјутер со одлични перформанси совршен за домашна употреба и играње на најнови PC игри. ..
22.990 ден. Без ДДВ: 21.895 ден.
Десктоп компјутер совршен за домашна употреба. Матична плоча: Gigabyte H81M-DS2 Процесор: Inte..
15.490 ден. Без ДДВ: 14.752 ден.
Десктоп комјутер совршен за Вашата канцеларија. Матична плоча: Gigabyte H61M-S1 Процесор: Inte..
11.490 ден. Без ДДВ: 10.943 ден.